0
0


Despre noi

Oare femeile isi mai doresc sa primeasca flori? In societatea noastra, mercantilismul, dar si lipsa reala a banilor, si-au pus amprenta chiar si asupra celor mai frumoase si mai pure lucruri.

Micile gesturi de atentie, romantism, dragoste, cavalerism, prietenie devin desuet?

Tot mai multi ne punem intrebarea daca iubita, mama, prietena sau colega se mai bucura daca primesc flori sau prefera un obiect scump ori “util”. Veti afla raspunsul daca priviti cu atentie ochii unei femei cand primeste flori. Ati observat cum i se lumineaza chipul si se citeste pe el adevarata bucurie? Data viitoare cand faceti unei femei un cadou “util”, priviti-i fata si cautati acolo aceeasi fericire. Apoi … daruiti-i flori.

La CASA FLORISTA incercam sa facem totul pentru ca obiceiul de a darui flori sa nu se piarda. Florile pot fi adevarate bijuterii, adevarate opere de arta, pe care noi le cream cu pasiune si cu misiunea de a aduce licarul de bucurie pura in ochii oricarei femei indeajuns de norocoasa sa aiba in jurul ei oameni care inca mai daruiesc flori.

Si pentru ca vrem sa infirmam mitul care spune ca tot ce e bun e si scump, avem de oferit aranjamente florale pentru orice buget. Si pentru orice gust. De la buchete, cosulete sau creatii ikebana, nu punem limite imaginatiei. Iubim simplitatea, dar uram banalul, iar prin culori, forme, accesorii si combinatii surprinzatoare, aranjamentele noastre pot captura esenta celor carora le vor fi daruite. Si, daca aveti informatiile potrivite, hobby-urile sau pasiunile lor se pot regasi in creatiile noastre.

Abia asteptam idei si cerinte speciale!

Afla mai mult