0
0

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII CONTRACTUALE INTRE WWW.E-ARANJAMENTE.RO FLORARIE ONLINE SI CLIENTII SAI

1. DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMERCIANTULUI ONLINE
www.casaflorista.ro este oferit de SC CASA FLORISTA SRL.

Date de contact :
ateliercasaflorista@gmail.com
0743235674 sau 0735 063 892
Str. Ricinului, nr.116, sector 2, Bucuresti
CUI 43683829
J40/1993/2021

2. DETALII WWW.CASAFLORISTA.RO
www.casaflorista.ro ofera un serviciu de comert electronic / prin internet.
Achizitia produselor oferite se face pe baza comenzilor trimise/primite prin intermediul website-ului sau prin telefon.

3. PROPRIETATEA INTELECTUALA
Continutul si designul www.casaflorista.ro , precum si materiale trimise prin intermediul corespondentei prin email catre dvs. apartin Societatii si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Nu puteti reproduce sau utiliza materialele www.casaflorista.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Societatii.

4. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Site-ul www.casaflorista.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).
Prin inregistrarea ca utilizator al www.casaflorista.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele, prenumele si adresa de email. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.casaflorista.ro , in scopurile pentru care au fost cerute si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

5. PRETURILE
Preturile produselor afisate pe www.casaflorista.ro sunt preturile finale de cumparare..
Livrarea produselor in Bucuresti este gratuita pentru comenzi peste 140 ron; pentru livrarile in localitatile limitrofe Bucurestiului, cele specificate in lista formularului de comanda, se percepe o taxa de livrare de 25 ron.

6. FORTA MAJORA
www.casaflorista.ro, nu poate fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.casaflorista.ro cum ar fi: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.casaflorista.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.casaflorista.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

7. LEGISLATIA APLICABILA
Termenii si conditiile www.casaflorista.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC CASA FLORISTA SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

8. PREZENTAREA OFERTEI
SC CASA FLORISTA SRL isi rezerva dreptul de a realiza modificari asupra preturilor si informatiilor prezente pe site-ul www.casaflorista.ro , fara o instiintare prealabila. Informatiile prezente pe www.casaflorista.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.casaflorista.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs

9. DREPTUL DE RETUR
Comenzile efectuate pe site-ul www.casaflorista.ro sau telefonic nu pot fi returnate. Fiind vorba de produse perisabile acest lucru nu este posibil.
in caz ca produsele florale se deterioreaza in timpul transportului sau nu mai corespund standardelor www.casaflorista.ro va inlocui produsul pana ca acesta sa ajunga la destinatar. Inlocuirea produselor nu se mai poate face dupa ce acestea au fost livrare si acceptate de catre destinatar.